Рила Солюшънс: Мобилни решения
Мобилни решения

РЕШЕНИЯ  »  Oracle ERP | Microsoft ERP | Транспорт и логистика | Мобилни | Бизнес сектори

Мобилни решения

От 1998 година насам Рила Солюшънс предоставя професионални услуги в областта на PDA и мобилните технологии за проектиране и разработка на приложения, тестване, поддръжка и миграция към други платформи. Екипът от млади и енергични ИТ професионалисти с ентусиазъм влагат и усъвършенстват уменията си по най-новите технологии, за да осигурят най-подходящото и ефективно решение за всеки отделен клиент.

Областите на експертни познания и опит включват мобилни комуникации, файлови системи, low-level CPU програмиране, синтез и разпознаване на реч, конфигурация и персонализация на системи, графики на игри и мултимедия. Други области на развитие включват мобилни портали, приспособяване на потребителския интерфейс.

Измежду решенията, които сме изградили за наши клиенти са:

• Вградено приложение за мобилни устройства, което заменя естествената реч при хора с говорни проблеми. Приложението работи с Pocket PC, Windows CE, ELF3 prototype board (CE.NET), Win32 и е мултиплатформено (StrongARM, XScale, Bulverde, MIPS, SH3, x86 processors). Използва DecTalk text to speech API и собствена файлова система с динамични и статични речници за разпознаване и допълване на речта.

• Мобилно приложение за юридически фирми за отчитане на работно време и ресурси и синхронизация с офисни проложения. Решение, което позволява да се въвеждат, преглеждат и редактират данни за отработено време и разходи на мобилно устройство и безжична синхронизация с фирмени системи. Приложението работи с Blackberry, Palm, Windows CE, J2ME, поддържа се Email или HTTP трансфер. Интегрира се със ситемите Carpe Diem, DTE, Elite, CMS Open.

• Приложение за мобилна търговия, осигуряващо възможност за продажби при разносната търговия. Представлява офлайн решение, което се синхронизира безжично с централния офис. Позволява извършване на цялостно обслужване на място при клиента – продажби, поръчки, плащания, фактуриране, актуализиране на наличностите. Приложението работи практически с всяко hand-held устройство, а синхронизацията с офисните системи може да е безжична (WiFi, GPRS, ActiveSync) или през интернет (http+ssl).


Опит и познания

Експертни домейни
» Разработка на специфични мобилни приложения
» Дизайн и разработка на сайтове за мобилни устройства
» Вградени приложения
» SMS приложения
» Миграция към други платформи

Технологии/Платформи
» Pocket PC, SmartPhone, Symbian, BlackBerry, PalmOS
» Windows CE, RIM, BREW, Embedded Linux
».NET Compact Framework, Windows Mobile, J2ME, C#, C++,XML, XHTML, VB.Net, Java


Rila Solutions's Partners