Рила Солюшънс: За нас
За нас

КОМПАНИЯТА  »  За нас | Мисия | Екип | Портфолио | Технологии | Кариери

За нас

Рила Солюшънс е сред водещите технологични компании на ИТ пазара в България. Основана през 1998 година, фирмата бързо набира национална и международна популярност със своите иновативни и качествени услуги. Доказателство за това са многобройните успешно реализирани проекти за значими клиенти в Европа, САЩ и България. Рила Солюшънс е първата ИТ фирма в България, която въвежда и утвърждава вътрешно-фирмени стандарти за управление и изпълнение на ИТ проекти, залегнали във фирмената Система за Управление на Качеството, сертифициранa през 2001 година по стандарта ISO 9001:2008, а по-късно и по стандарта NATO AQAP 160.

Световните технологични гиганти Oracle, Microsoft, IBM разпознават Рила Солюшънс като свой дългогодишен, утвърден и надежден партньор. Технологичното партньорство на Рила Солюшънс с лидерите в софтуерната индустрия позволява на компанията да е винаги сред първите в прилагането на най-съвременните технологии и индустриални стандарти.


Oracle Certified Advantage Partner

Компанията ни е сред първите в България партньори на Oracle, достигнала най-високото ниво Oracle Certified Advantage Partner. Рила Солюшънс е водещ внедрител на бизнес софтуера Oracle E-Business Suite.


Microsoft Gold Certified Partner, MBS

Рила Солюшънс е Златен Партньор на Microsoft в специализациите Custom Development Solutions, Data Management Solutions и Business Intelligence. Поредната насока по отношение развитието на услугите ни към бизнес решения за клиенти е Microsoft Business Solutions партньорството за внедряване на корпоративни управленски системи Microsoft Dynamics NAV.


IBM Бизнес партньор в IBM PartnerWorld for Software

Опитът на специалистите на Рила в областта на архитектури базирани на услуги (SOA) на база решенията на IBM я превърна в ключов партньор на IBM за важни стратегически проекти. Специализацията на екипа софтуерни инженери е фокусирана върху IBM WebSphere, Process Server и Enterprise Service Bus.


Златен медал от Есенния Пловдивски Панаир спечели собствената разработка на Рила Солюшънс „Транспорт Плюс”. ”Транспорт Плюс” е първото в България цялостно решение за ефективно управление на транспортния парк. Софтуерът включва функционалности за административно управление на автомобилни паркове, планиране, дистрибуция, логистика, наблюдение, контрол, оперативни отчети и анализи.

Официален сайт на ”ТРАНСПОРТ ПЛЮС” >>


ISO 9001:2015
Certified for analysis, design, development and support of information systems.
ISO 27001:2013
Certified for analysis, design, development and support of information systems.

Rila Solutions's Partners