Рила Солюшънс: ИТ услуги и решения за вашия бизнес успех
ИТ услуги и решения за вашия бизнес успех

ERP решения

Консултиране, проектиране, внедряване и поддръжка на ефективни решения за управление на бизнеса. Автоматизиране, интегриране и оптимизация на бизнес процесите.
Повече»

Аутсорсинг

Наемане на отделни експерти или цял екип за изпълнение на цели IT проекти или част от проекти. Предаване на знания и специфичен опит в различни IТ и индустриални области.
Повече»

Консултантски услуги

Бизнес анализ, моделиране и оптимизация на процесите, дефиниране на IT стратегии и технологични консултации. Управление на проекти. Осигуряване на качеството. Внедряване на BI решения. Повече»

Транспорт и логистика

Софтуер за ефективно планиране, управление, експлоатация и поддръжка на транспортния парк. Управление на пътни листа, товарителници, маршрути, техническо обслужване, GPS мониторинг.
Повече»

Мобилни решения

Проучване, консултиране, проектиране, дизайн и изграждане на решения и приложения за мобилни платформи.
Повече»

ИТ услуги и решения за вашия бизнес успех

Рила Солюшънс е водеща ИТ компания с доказан международен опит и лидерска позиция на българския пазар в областта на предоставянето на професионални софтуерни услуги. Компанията има зад гърба си над 10 годишен успешен опит в проекти за български и международни организации, сред които водещи банки и финансови институции, световно известни търговски и бизнес организации и български правителствени институции. Нашата компания е призната като водещ партньор на гиганти като ORACLE, Microsoft и IBM, което за нас е предимство, отговорност и доказателство за нашия висок професионализъм.

Рила Солюшънс има утвърдена лидерска позиция в България по отношение на професионалното управление на качеството на IT проектите. При разработката на софтуерни решения се придържаме към собствена методология за управление на качеството, сертифицирана по стандарта ISO 9001:2008 и основана на принципите, съответстващи на ниво 3 от CMMI.

Подходът за управление на качеството обхваща целия цикъл на разработка от начало до край, за да се гарантира максимален ефект при реализирането на междинните и крайни резултати по проекта и максимално удовлетворяване на изискванията и очакванията на клиента.


ISO 9001:2015
Certified for analysis, design, development and support of information systems.
ISO 27001:2013
Certified for analysis, design, development and support of information systems.

Rila Solutions's Partners